facial oil met saffraan

Vorige Artikel 11 van 26 Volgende
€ 22,00 (inclusief 21% btw)

Een hydraterende, herstellende en zuiverende facial oil.


Onze facial oil is een maceraat van jojoba-olie en onze eigen geteelde saffraan. Saffraan heeft een veelzijdige en unieke werking op de huid : verzachtend, hydraterend, herstellend en zuiverend. Jojoba-olie dringt diep in de huid door en voedt de huid zonder dat het huidoppervlak wordt bedekt met een vette film. Jojoba olie is de vloeibare was die wordt bekomen door het persen van de nootachtige vruchten van de Simmondsia chinensis, een woestijnplant. De natuurlijke groeiplaats van de jojobastruik is de Sonora-woestijn die zich uitstrekt van Zuid-Californië tot Noord-Mexico. Onze facial oil is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een stralende en fluweelzacht huid.


Verpakking 30 ML


Artisanale productie in België door © www.blueberryme.be


Onze cosmeticaproducten zijn geregistreerd in het CPNP (Cosmetic Products Notifcation Portal) en genotificeerd volgens de Europese wetgeving inzake cosmeticaproducten.


INGREDIËNTEN

SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT.


YES 

Natuurlijk en duurzame bronnen, traceerbaar en lokaal, correcte en transparante prijs, gediversifieerde landbouw, cruelty free, plastic free, vakkundig ambachtelijk geproduceerd


NO 

conserveermiddel, alcohol, chemische geur- en kleurstoffen, water, plastiek


GESCHIKT VOOR : Geschikt voor alle huidtypes: hydrateert, herstelt, zuivert en voedt de huid. Deze olie kan je ook gebruiken als massage-olie en ter verzorging van nagelriemen.


GEBRUIKSAANWIJZING. Enkele druppels met de vingertoppen inmasseren op het gelaat en de hals. Laat de facial oil een paar seconden in de huid trekken. Trekt snel in de huid en laat geen vetsporen achter. Niet in contact brengen met de ogen.

© 2020 - 2021 MRS ROBINSON | sitemap | rss